ПУМБ відкрив відділення в місті Луцьк
16 июля, вторник

З 16 липня мешканці міста Луцьк зможуть обслуговуватися у новому відділенні. Відділення № 1 знаходиться за адресою просп. Волі, 11

У відділенні № 1 можна скористатися повним спектром банківських послуг: оформити кредити та депозити, скористатися послугою з обміну валют, оплатити комунальні платежі тощо. У відділенні організовані зони самообслуговування зі стійками «ПУМБ online», де клієнти можуть виконати всі основні операції самостійно. Також організована зона 24/7 з цілодобовим доступом до платіжного терміналу і банкомату.

Клієнти в новому відділенні можуть отримати повний перелік банківських послуг з обслуговування фізичних та юридичних осіб і касового обслуговування.

Відділення знаходиться за адресою:
43025, Волинська обл., м. Луцьк, просп. Волі, 11

Режим роботи:
Пн.- Пт. – з 09:00 до 18:00 (без перерви)
Сб.-Нд. – вихідні

Каса:
Пн.- Пт. – з 09:00 до 17:30 (без перерви)
Сб.-Нд. – вихідні