Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив оплату через Garmin Pay для держателів карток Mastercard
17 липня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Підключити платіжний сервіс клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ), які користуються картками Mastercard, можуть з 17 липня.

Сервіс Garmin Pay розроблений спеціально для людей, які ведуть активний спосіб життя і користуються спеціальними девайсами для вимірювання пульсу, кількості кроків тощо. Відтепер клієнти ПУМБ зможуть за допомогою годинника Garmin не лише фіксувати основні фізичні показники, але й оплачувати покупки. Це особливо зручно, коли, наприклад,  під час пробіжки потрібно купити воду. З Garmin Pay більше не потрібно брати з собою на тренування зайві речі, такі як гаманець чи телефон, - оплачувати покупки можна безконтактно годинником.

«Ми в ПУМБ зосереджені на тому, щоб запропонувати клієнтам різні варіанти користування банківськими послугами, щоб кожен міг обрати найбільш зручну для себе форму. Ми вдало інтегрували безконтактні оплати картками Mastercard через Google Pay і Apple Pay. Із сьогоднішнього дня клієнти ПУМБ, які обирають для розрахунків картки цієї платіжної системи, зможуть також скористатися ще одним способом безконтактної оплати - за допомогою годинника. Впевнений, ця послуга буде користуватися великим попитом», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту роздрібного бізнесу ПУМБ.

«Використання годинників як платіжних пристроїв стає все більш популярним в Україні.  За даними дослідження Mastercard, 36% опитаних українців обрали б смарт-годинник як альтернативу платіжній картці[1]. Рішення Garmin Pay вдало поєднує два потужні тренди: активний спосіб життя та перехід на безготівковий стиль життя. Подібні інновації дозволяють повністю присвятити себе заняттю улюбленим видом спорту і не витрачати час на незручні готівкові розрахунки», – зазначив Юрій Батхін, віце-президент з розвитку бізнесу Mastercard в Україні.

На активацію сервісу знадобиться лише кілька хвилин: спочатку необхідно встановити додаток Garmin Connect (доступно в Google Play/App Store), після чого синхронізувати смартфон із годинником і додати платіжні картки Mastercard від ПУМБ.

Вперше про Garmin Pay світ почув 2017 року, і менш, ніж за рік до сервісу підключилися кілька десятків держав. Україна стала 18-ою країною, жителі якої можуть розплачуватися з Garmin Pay. У серпні 2018 року ПУМБ одним з перших підключив послугу безконтактної оплати за допомогою годинника Garmin: в серпні ця опція стала доступна для держателів карток VISA.

1Mastercard Digitalization Trust Survey, 2019

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок