Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ презентує звіт за 2018 рік
18 червня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) презентує річний звіт за підсумками роботи банку в 2018 році. Оскільки минулий рік для ПУМБ пройшов під девізом діджиталізації, темою річного звіту стала цифрова трансформація.

Звіт складається з двох блоків: аналізу економіки та фінансової системи України та звіту діяльності ПУМБ за минулий рік. У першій частині, крім аналізу традиційних макроекономічних показників, окреме місце відведено дослідженню впливу інновацій і технологій на фінансовий сектор та економіку в цілому. 

В розділі про ПУМБ простою мовою та за допомогою зрозумілих інфографік розповідається про стратегію цифрової трансформації банку. Зокрема показано, яких результатів вже вдалося досягти у розрізі оптимізації процесів всередині банку та обслуговування клієнтів.

«За останній рік в ПУМБ сталося багато змін. Нововведення стосувалися як покращення продуктів, так і зміни процесів всередині банку. Все це відбувалося в рамках стратегії цифрової трансформації. Наша мета - підвищення ефективності роботи банку, покращення сервісу та випуск найкращих банківських продуктів. Саме тому в річному звіті, який ПУМБ вже кілька років поспіль готує не лише для акціонерів, але й для всіх клієнтів, ми спробували доступно пояснити, чому і навіщо відбуваються всі ці зміни. І, головне, чим вони корисні для клієнтів», - прокоментував Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко.

Зі звітом можна ознайомитися за посиланням. Звіт у вигляді презентації розміщений на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок