Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Мобільний додаток ПУМБ Online стає ще зручнішим!
30 травня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Отримали нову картку та ще не запам’ятали пін-код до неї? Для клієнтів ПУМБ такої проблеми більше не існує! Отримати нагадування пін-коду картки можна через мобільний додаток ПУМБ online.

Відтепер в мобільному додатку ПУМБ online доступна нова функція – нагадування пін-коду картки. Щоб отримати пін-код в смс-повідомленні, потрібно в розділі «Картки та рахунки» вибрати потрібну картку та в налаштуваннях картки активувати опцію «Нагадати пін-код». Після підтвердження операції за допомогою OTP-паролю  на основний номер телефону* клієнта в банку прийде смс з пін-кодом.

«Клієнти, які надають перевагу безготівковому розрахунку, згадують про пін-код до картки лише тоді, коли потрібно здійснити оплату або зняти гроші в банкоматі. Раніше відновити його можна було лише у відділенні банку, що не дуже зручно. Тому ми запропонували клієнтам такий же безпечний спосіб нагадування пін-коду, проте значно зручніший та швидший», - прокоментував Михайло Сергієнко, директор департаменту Операційний сервісний центр ПУМБ.   

Повідомлення з паролем також містить рекомендацію видалити смс-повідомлення одразу після отримання. Це базові правила фінансової безпеки, якими має керуватися кожен клієнт. ПУМБ постійно працює над вдосконаленням безпеки мобільного додатку. Вже додано нові параметри відновлення паролю до мобільного додатку ПУМБ online а також впроваджено більш складний спосіб ідентифікації клієнта в мобільному додатку. 

Опція «нагадування пін-коду» з’явиться з черговим оновлення мобільного додатку. Нагадаємо, мобільний додаток ПУМБ Online завантажили вже більше 500 тисяч разів. Наразі ПУМБ Online у ТОП-6 безкоштовних додатків розділу «Фінанси».

*якщо основний номер телефону клієнта в банку не співпадає з номером, до якого підключено ПУМБ online, пін-код надіслано не буде. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок