Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Моя кар'єра в Україні: успішні керівники поділилися досвідом з підлітками південних областей
22 травня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

17 травня в Одесі ПУМБ, Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub провели регіональну зустріч з 50 фіналістами першого етапу конкурсу есе для десятикласників «Моя майбутня професія: планування та розвиток». Конкурс проходить у рамках проекту «Моя кар'єра в Україні». Інформаційні партнери – журнал «Однокласник» і портал «ZNOUA».

Учасниками останньої з п'яти регіональних зустрічей стали десятикласники з Одеської, Миколаївської, Херсонської та Кіровоградської областей. Найпоширенішими професіями в південних регіонах були лікар, ІТ-фахівець і журналіст. Серед незвичайних професій – персональний web-дизайнер, інженер космічних апаратів.

Під час дискусії «Лайфхаки від топів: як побудувати успішну кар'єру» учасники отримали рекомендації від гостей – Андрія Омельченка, керуючого Одеським РЦ ПУМБ, Ігоря Солодова, засновника тренінгової компанії Solodov.projects, Дениса Кольцова, директора Одеської дирекції страхової компанії «Арсенал», Таїни Федосєєвої, журналістки онлайн-видання «Маяк», Валерії Доненко, директора відділу персоналу Smilefood. Підлітки дізналися, як зрозуміти своє покликання та обговорити з батьками вибір майбутнього, почати працювати без досвіду та проявити себе на першому робочому місці, які важливі якості та навички розвивати.

Андрій Омельченко, керуючий Одеським регіональним центром ПУМБ, закликав підлітків свідомо обирати професійний шлях: «Вивчайте себе, те, чому ви надаєте перевагу, знайомтеся з різними професіями та експертами. Це дозволить раніше зрозуміти, що вам підходить, а що ні. Вибирайте те, що для вас ближче, не піддавайтеся впливу оточуючих. Шукайте не хорошу зарплату, а компанію, яка вас багато чому навчить. Щоб досягти успіху, потрібно бути відкритими, активними та цікавими людьми».

Після закінчення регіональної зустрічі підлітки побували в гостях у команди Одеського РЦ ПУМБ. Вони дізналися, як зберігають і транспортують гроші, як керувати своїми фінансами та які послуги можна отримати в банку. І, звичайно, як можна бути успішним у професії, стати найкращим співробітником та отримати нагороду за відмінну роботу – незабутню подорож.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок