Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

На четвертій регіональній конференції проекту «Моя кар’єра в Україні» у Львові успішні українці поділились досвідом з підлітками
24 квітня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

На регіональній зустрічі у Львові зібрались переможці першого етапу з Львівської, Волинської, Тернопільської, Чернівецької, Рівненської, Івано-Франківської, Закарпатської та Хмельницької областей. Підлітки обрали найрізноманітніші професії. Від традиційних − лікар, вчитель, психолог, журналіст, до тих, які тільки набирають популярність − поліцейський для тварин та експерт з кібербезпеки.

Під час дискусії «Лайфхаки від топів: як побудувати успішну кар’єру» учасники отримали поради від гостей: Андрія Бордіяна, керівника РЦ «ПУМБ» у м. Львів; Андрія Білого, HR-спеціаліста IT-компанії Perfectial; Валерії Печеник, журналістки агенції Дивись.info, Радіо Свобода, Громадського радіо, Радіо НВ; Андрія Павлів, директора конференц-бюро у м. Львів. Успішні українці поділились досвідом вибору професії, пошуку себе та особистісного розвитку. Підлітки дізнались, що в Україні є багато можливостей для самореалізації молоді.

Андрій Бордіян, керівник РЦ «ПУМБ» у м. Львів, порадив молодим людям постійно вдосконалюватись: «Обирайте ваш життєвий шлях, а не професію. Професію ви завжди можете змінити, а життєвий шлях − ні. Сьогодні обов’язковою складовою успіху є постійний розвиток, адже вчорашні ваші навички можуть стати завтра непотрібними. При виборі роботодавця звертайте увагу на його вклад у розвиток співробітників. Відповідальна компанія інвестує у навчання своєї команди. Мотивуйте себе, ставте чіткі цілі. Творіть з любов’ю до роботи і людей, тоді у вас відкриються колосальні можливості в Україні!».

Попереду зустріч в Одесі, яка завершить серію регіональних конференцій. 30 травня 2019 року відбудеться Всеукраїнська конференції з планування кар’єри у м. Києві, що стане для переможців Днем здійснення мрії про кар’єру. 31 травня переможці отримають унікальну можливість провести день зі своїм кумиром у обраній професії!

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок