Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Подорожуйте вільно з мобільним додатком ПУМБ online!
23 квітня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Плануєте поїздку на травневі свята? Чи, може, вже придбали квитки на літній відпочинок? Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) нагадує: подбайте про комфортну подорож та налаштуйте картку для оплат за кордоном. Більше ніяких дзвінків до кол-центру – обрати країну можна прямо у мобільному додатку!

 «Раніше перед відпусткою клієнту потрібно було попереджати банк, до якої країни він їде. Це звичайні заходи з безпеки, потрібні задля того, аби банк не кваліфікував транзакції у нетиповому для клієнта регіоні, як шахрайство, і, відповідно, не блокував картку. Щоб позбавити клієнтів клопотів із зайвими дзвінками, ми додали нову опцію в мобільний додаток. Дозволити доступ по карті до країн та валют можна в кілька кліків. Ми спеціально додали цю опцію перед початком сезону відпусток – щоб клієнти ПУМБ могли вільно планувати поїздки і не залежати від банку», - прокоментував директор департаменту Операційний сервісний центр Михайло Сергієнко.

Щоб налаштувати оплату закордоном, потрібно зайти в налаштування картки, обрати в меню пункт «Операції за кордоном», вказати дати та країну.

Якщо під час подорожі маршрут змінився – теж не проблема. В мобільному додатку можна на будь якому етапі додавати нові країни та редагувати дати. Погодьтеся це набагато зручніше, ніж з-за кордону дзвонити до кол-центру.   

Нагадаємо, переваги мобільного банкінгу з додатком ПУМБ online вже оцінили безліч клієнтів банку – з моменту запуску додаток завантажили понад 400 тис разів! Додаток доступний для завантаження за посиланнями pumb.ua/ios або pumb.ua/android

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок