Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зустрічайте шаблони в мобільному додатку ПУМБ Online!
19 березня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує радувати своїх клієнтів новим функціоналом мобільного додатка ПУМБ Online. Додаток став іще зручнішим, адже тепер клієнти можуть створювати шаблони перекладів для регулярних платежів.

Шаблони, створені в мобільному додатку, синхронізуються з web-версією ПУМБ Online та навпаки. Це означає, що клієнту достатньо один раз створити або відредагувати шаблон, і він надалі буде відображатися і в мобільному додатку, і у web-версії.

«Функція створення шаблонів для регулярних переказів - необхідний елемент кожного мобільного банкінгу. Але ПУМБ Online від інших мобільних додатків відрізняє саме підхід до створення цієї функції. В ході досліджень ми виявили два поведінкових сценарії клієнтів, які лягли в основу алгоритмів переказів коштів. Саме завдяки такому підходу мобільний додаток ПУМБ Online стає ще більш зручним, простим та інтуїтивно зрозумілим інструментом для управління своїми фінансами», - прокоментував Михайло Сергієнко, директор департаменту Операційний сервісний центр ПУМБ.

Для зручності клієнтів в мобільному додатку реалізовано два сценарії проведення переказів. Щоб створити шаблон з розділу «Переклади» (знаходиться в нижній панелі меню), необхідно:

- натиснути кнопку «Мої шаблони»

- вибрати опцію «Створити шаблон»

- придумати назву шаблону

- вказати, з якою карти / рахунку буде здійснюватися платіж і внести реквізити отримувача (карту або номер рахунку)

- зберегти шаблон*

Створення шаблону займає менше хвилини, зате в подальшому істотно спрощує проведення регулярних оплат - щоб виконати платіж по створеному шаблону, необхідно всього лише зайти в меню «Мої шаблони» і натиснути на необхідний шаблон. Ще один приємний сюрприз від розробників - тепер при здійсненні переказів на рахунок або карту ПУМБ в новій версії мобільного додатку ПУМБ Online буде відображатися ПІБ власника рахунку / карти.

Створити шаблон можна також після успішного переказу коштів або оплати кредиту. Після успішної операції додаток запропонує зберегти її як шаблон - користувачеві залишається тільки придумати назву.

Нагадаємо, клієнти банку встановили додаток з моменту його випуску в листопаді минулого року понад 300 тис. разів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок