Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Мобільний додаток ПУМБ Online завантажили понад 300 тис.разів
05 березня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Все більше клієнтів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) вибирають основним каналом обслуговування мобільний додаток ПУМБ Online.

З січня 2019 року зафіксовано 150 тис. завантажень мобільного додатку, що на 106% більше порівняно з показниками на кінець минулого року. В цілому, клієнти банку встановили додаток з моменту його випуску в листопаді минулого року понад 300 тис. разів.

«Така кількість завантажень перевищила наші найсміливіші очікування. Перш за все, це означає, що рішення зробити «з нуля» мобільний додаток ПУМБ Online було правильним і необхідним для надання якісного сервісу клієнтам банку. З кожним місяцем кількість транзакццй і частка операцій в мобільному додатку в порівнянні з веб-версією зростає. А з березневим релізом додатку, де з'являться зручні шаблони грошових переказів, активність клієнтів в мобільному додатку ще більше посилиться», - прокоментував Директор департаменту Операційний сервісний центр Михайло Сергієнко.

Як показує статистика, мобільний телефон стає основним майданчиком для управління фінансами. Якщо в січні цього року серед клієнтів, які регулярно використовують digital-канали, тільки 28% віддавали перевагу мобільному банкінгу, то в лютому цей показник збільшився вже до 34%.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок