Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ повідомляє про зміну в складі Правління
05 березня 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Олексій Волчков, заступник голови Правління Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ), відповідальний за корпоративний бізнес, прийняв рішення про вихід зі складу Правління банку. Спостережна рада ПУМБ підтримала рішення Олексія Волчкова щодо припинення його повноважень.

Правління ПУМБ вдячне Олексію Волчкову за значний внесок в досягнення ПУМБ. За керівництва Волчкова банк почав активно розвивати напрямок малого та середнього бізнесу. Так, ПУМБ тричі обирали одним з кращих банків для МСБ та підприємств аграрного сектору. А сам Олексій Волчков став кращим корпоративним банкіром 2017 року за версією авторитетного фінансового видання Financial Club.

Олексій Волчков пропрацював у банку майже 9 років. Основний фокус діяльності - оптимізація процесів для клієнтів корпоративного сегменту, впровадження інновацій, зокрема розширення послуг для клієнтів КБ, розвиток digital-каналів обслуговування та онлайн-сервісів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок