Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

З початку року українці поклали на депозити в ПУМБ більше 1,94 млрд.гривень
20 лютого 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) за півтора місяці 2019 року поклали на депозити банку 1,94 млрд гривень. Приріст обсягу гривневих депозитів фіз.осіб з початку року склав 7,5% і досяг 5,5 млрд грн.

Депозитний портфель (депозити та кошти на поточних рахунках) фіз.осіб в гривні з початку 2019 року збільшився на 10% або 764 млн грн. і досяг 8,42 млрд. грн.

Загальний портфель коштів роздрібних клієнтів в ПУМБ, який включає поточні та строкові депозити в гривні і валюті, а також залишки на поточних рахунках, склав станом на 18 лютого 17,11 млрд.грн.в екв.

«Той факт, що все більше українців довіряють свої заощадження банку ПУМБ, пояснюється відразу декількома факторами: ми пропонуємо вигідні конкурентні ставки, при цьому дозволяємо клієнту самостійно вибирати зручну для нього форму розміщення: онлайн або у відділенні банку. Також ми надаємо можливість управляти і контролювати свої кошти в сучасному і зручному мобільному банкінгу. При цьому ПУМБ гарантує надійність збереження коштів», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту по продуктам роздрібного бізнесу ПУМБ.

Свої кошти Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) довірили понад 70 тисяч вкладників. 85% клієнтів стабільно перерозміщують свої депозити в банку по закінченню терміну. В цілому ж ПУМБ займає 7 місце серед усіх банків України за обсягом депозитного портфеля фізичних осіб.

Начастіше українці обирали класичний депозит «Дохідний» з максимальною дохідністюдо 17,5% річних в гривні. Також в «топі» клієнтських переваг акційний гривневий депозит на вимогу "Вільний ONLINE" під 12% річних з можливістю вільного зняття і поповнення зі збереженням усіх раніше нарахованих відсотків.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок