Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ серед лідерів банків для Корпоративних клієнтів за 2018 рік
11 лютого 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) увійшов до рейтингу ТОП-50 провідних банків України за версією інтернет-видання Фінансовий Клуб, зайнявши лідируючі позиції в ряді номінацій, пов'язаних з обслуговуванням юридичних осіб.

Так, ПУМБ зайняв 2-е місце в номінації «Корпоративний банк» серед банків з приватним українським капіталом, продемонструвавши абсолютний приріст гривневих кредитів юридичних осіб за січень-листопад 2018 року. А також лідируюче 4-е місце ПУМБ отримав, увійшовши до ТОП-5 банків у номінації «Обслуговування юридичних осіб».

Такі результати стали можливими завдяки посиленій роботі банку з корпоративним сегментом, активної кредитної підтримки бізнесу, а також постійного вдосконалення послуг та сервісів для МСБ, який є для ПУМБ одним з ключових фокусів у діяльності.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок