Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ продовжує період продажів акційних депозитів для фізичних осіб «Вільний ONLINE» та «ПУМБ Більше»
01 лютого 2019
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продовжує період продажів акційних депозитів «Вільний Online» і «ПУМБ Більше».

Тепер депозит на вимогу «Вільний Online» з дохідністю 12% річних в гривні можна відкрити до 30 квітня 2019 (включно). Мінімальна сума вкладу - 100 гривень. Депозит передбачає щомісячну виплату відсотків, а також вільне поповнення та / або зняття частини або всієї суми депозиту в будь-який момент без втрати раніше нарахованих відсотків.

Такий вклад підходить клієнтам, які бажають самостійно управляти коштами та мати постійний доступ до заощаджень. Нагадуємо, відкрити депозит «Вільний Online» можна тільки в новому мобільному додатку банку. Зручність дистанційних каналів обслуговування вже оцінили більшість клієнтів - понад 70% вкладників відкривають та обслуговують свої депозити в ПУМБ онлайн в режимі 24/7 без відвідування відділень.

Щоб відкрити депозит, необхідно у верхній панелі меню мобільного додатку ПУМБ Online перейти в розділ «Депозити», вибрати тип депозиту, ввести початкову суму вкладу і ОТП пароль, що миттєво надходить на верифікований номер мобільного телефону.

Період продажів депозиту «ПУМБ Більше» продовжено до 28 лютого 2019 (включно). Цей внесок - ідеальний варіант для тих, хто хоче отримувати максимальний прибуток. Розмістити вклад можна на термін від 1 до 18 місяців* з максимальною прибутковістю до 18% річних в гривні. Мінімальна сума вкладу - 10 тис. гривень. Депозит не передбачає можливості поповнення та дострокового розірвання.

Депозит «ПУМБ Більше» доступний клієнтам банку - учасникам програми лояльності «Mastercard Більше», які розмістили на даний депозит «нові» гроші**, з пред'явленням відповідного подарункового сертифікату, замовленого в рамках програми лояльності «Mastercard Більше».

Високі ставки, вигідні умови та надійний захист коштів вибрали вже більше 70 тис вкладників, які довірили ПУМБ свої заощадження. Станом на 1 січня 2019 року загальний портфель коштів роздрібних клієнтів в ПУМБ склав 16,65 млрд грн. 85% вкладників регулярно перерозміщують депозити в банку по закінченню терміну. В цілому ж ПУМБ займає 7 місце серед усіх банків України за обсягом депозитного портфеля фізичних осіб.

Встигніть скористатися акційними пропозиціями і відкрити депозит в ПУМБ на вигідних умовах!

 

* Під терміном 1 місяць мається на увазі розміщення вкладу на 30 днів, 3 місяці - 91 день, 6 місяців - 184 дня, 9 місяців - 274 дня, 12 місяців - 367 днів 18 місяців - 548 днів.

** Під «новими» грошима мається на увазі збільшення загальної суми коштів клієнта на депозитних рахунках в національній валюті в ПУМБ щодо суми коштів, які за станом на 23:59 31.01.2019г. знаходилися на всіх його депозитних рахунках в національній валюті (депозити до запитання і строкові депозити) в ПУМБ.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок