Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Портфель депозитів фізосіб ПУМБ в гривні досяг 5 млрд
22 грудня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Все більше українців обирають Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ)! Станом на 20 грудня портфель депозитів фізичних осіб у гривні збільшився на 718 млн до 5 млрд грн. Приріст гривневого депозитного портфеля банку склав + 17% з початку року.

«Тільки за грудень гривневий депозитний портфель ПУМБ виріс більш ніж на 203 млн.грн. Таких показників вдалося досягти завдяки тому, що в четвертому кварталі ми переглянули в бік збільшення ставки за вкладами, а також запустили кілька акційних депозитів з привабливими умовами» - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту по продуктам роздрібного бізнесу ПУМБ.

Загальний портфель коштів роздрібних клієнтів ПУМБ, який включає поточні та строкові депозити в гривні і валюті, а також залишки на рахунках, склав станом на 1 листопада 2018 року 16,6 млрд грн.

Свої кошти Першому Українському Міжнародному Банку (ПУМБ) довірили 1,3 млн приватних клієнтів. 85% вкладників перерозмістили депозити в банку по закінченню терміну. В цілому ж ПУМБ займає 6 місце серед усіх банків України за обсягом депозитного портфеля фізичних осіб.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок