Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Зустрічайте чергове оновлення кредитних карток ПУМБ!
04 грудня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Користуватися кредитними картками Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) ще приємніше! Відтепер клієнти ПУМБ можуть безкоштовно отримати додаткову іменну кредитну картку ВСЕМОЖУ MasterCard Gold з чипом та функцією безконтактної оплати Pay Pass.

Переваги нової картки:

  • Картки з чипом, безперечно, безпечніші, ніж картки лише з магнітною смугою. Перші підробити практично неможливо, а у випадку підробки чипа скористатися такою карткою не вийде.
  • Безконтактні платежі, це не лише безпечно, але зручно і швидко. При розрахунку на дрібні суми не потрібно вводити ПІН-код, до того ж картку не має необхідності передавати касиру.
  • Іменним карткам надають перевагу при бронюванні готелів чи оренді авто, коли потрібно ввести дані картки. Адже якщо внутрішні правила супермаркету або готелю за кордоном вимагають підтвердження особи клієнта, неіменну кредитку можуть просто не прийняти.

Замовити картку ВСЕМОЖУ можна у відділенні або в інтернет-банкінгу ПУМБ Online*. Перевипуск кредитної картки по закінченню строку дії відтепер також здійснюється безкоштовно.

Наступні новини будуть цікаві як власникам карток ВСЕМОЖУ, так і власникам карток soloМандри. Відтепер комісія за переказ через АТМ банку кредитних та власних коштів з кредитних карток ПУМБ на інші рахунки банку скасовується. Також відміняється комісія за видачу через банкомат міні-виписки  по картковому рахунку. Це зручно для клієнтів, яким потрібно оперативно перевірити інформацію по п’яти останніх операціях – потрібно всього лише знайти банкомат ПУМБ.

Нагадаємо, залишити заявку на кредитні картки ВСЕМОЖУ або soloМандри можна на сайті банку.

*для договорів ВСЕМОЖУ з відділенням договору SF1, GP1-GP6, EX1 замовлення картки здійснюється лише у відділенні банку

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок