Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Економте час при роботі з готівкою: нова послуга ПУМБ для бізнес-клієнтів!
05 грудня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) впровадив інноваційний сервіс отримання готівки в касі банку для корпоративних клієнтів без необхідності використання паперового грошового чека. Тепер операція зі зняття готівки в касі банку оформляється дистанційно через Інтернет-банкінг в електронному вигляді за допомогою електронного чека.

Електронний чек – це сучасна альтернатива паперовій чековій книжці. Послуга значно економить час клієнта, оскільки виключає заповнення документа на папері та можливі виправлення. Не потрібно стояти у черзі до каси, оскільки сервіс передбачає отримання готівки в терміни, які клієнт визначає заздалегідь самостійно.

Процес отримання простий: достатньо визначити суму грошових коштів, замовити її онлайн в Інтернет-банкінгу, заповнивши шаблон, і вибрати зручний день і час для візиту в касу банку.
 
«Простота отримання банківської послуги дозволяє економити час перебування у відділеннях. Для зручності наших клієнтів ми постійно прагнемо мінімізувати або зовсім виключити «паперову тяганину». Сьогодні ми пропонуємо заощадити час, використовуючи новий «безпаперовий» сервіс отримання готівки – Електронний чек. За два місяці з моменту запуску послуги 78% клієнтів ПУМБ вже успішно користуються цим сервісом і «забули» про паперову чекову книжку», – коментує Директор департаменту транзакційного бізнесу корпоративних клієнтів ПУМБ Антон Гурбан.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок