Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ пропонує акційний депозит на вимогу «Вільний ONLINE» для онлайн-клієнтів
22 листопада 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) пропонує з 19 листопада новий депозит на вимогу «Вільний Online». Депозит на спеціальних умовах можна оформити тільки в новому мобільному додатку ПУМБ Online в термін до 31 грудня включно.

Прибутковість за акційним депозитом складає 12% річних в гривні. Депозит «Вільний Online» відкривається на 91 день з щомісячною виплатою відсотків на суму від 100 гривень. Депозит передбачає можливість вільного поповнення, а також часткового або повного дострокового зняття зі збереженням усіх раніше нарахованих відсотків. Такі умови вкладу найкращі для збереження тимчасово вільних коштів. Адже замість того, щоб просто зберігатися на звичайному картковому рахунку, гроші можуть працювати!

Депозит «Вільний Online» доступний виключно в новому мобільному додатку ПУМБ Online.

Відкриття депозиту займе кілька хвилин - потрібно всього лише у верхній панелі меню нового мобільного додатку ПУМБ Online перейти в розділ «Депозити», вибрати тип депозиту, ввести початкову суму вкладу і ОТП пароль, який миттєво прийде на верифікований номер мобільного телефону. Поповнювати депозит, а також знімати частину або всю суму депозиту без втрати раніше нарахованих відсотків також можна онлайн в режимі 24/7 за допомогою мобільного додатку ПУМБ Online.

Додаток доступний для завантаження по посиланнях pumb.ua/ios або pumb.ua/android.

 

 

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок