Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Відтепер додатковий смс-банкінг за 0 гривень
12 жовтня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) відтепер можуть скористатися послугою додаткового смс-банкінгу абсолютно безкоштовно! Комісію, яка раніше складала 60 грн на рік, скасовано. Нагадаємо, додатковий смс-банкінг – це послуга підключення додаткового номеру телефона. Таким чином клієнт отримує інформування про рух коштів одразу на два номери телефонів.

Смс-банкінг передбачає інформування клієнта про кожну транзакцію. В повідомленні вказано точку проведення  транзакції, час її проведення, суму та залишок коштів на рахунку.

Ще одна перевага смс-банкінгу: власники платіжних карток ПУМБ, підключених до послуги SMS-банкінгу, можуть заблокувати свою картку самостійно, без звернення до Центру обслуговування клієнтів ПУМБ. Для цього потрібно всього лише надіслати смс-повідомлення на номер 4682 зі змістом:

- BLOCK або БЛОК - для блокування всіх Карток;

- BLOCK або БЛОК із зазначенням останніх чотирьох цифр номеру Картки - для блокування певної Картки,

Нагадаємо, щоб замовити додатковий смс-банкінг, потрібно звернутися у відділення банку.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок