Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Переводьте кошти з кредитної картки ПУМБ на вигідних умовах
03 жовтня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 1 жовтня клієнти Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ), які користуються кредитними картками «ВСЕМОЖУ» і «soloМАНДРИ» можуть переказувати кошти з кредитних карток за новими тарифами.

Комісія на рівні 4,9% від суми переказу + 15 грн, що раніше стягувалася за переказ коштів з кредитної картки на інші рахунки ПУМБ, скасовується. Тепер клієнти можуть здійснювати перекази між рахунками банку безкоштовно!

Комісія за переказ коштів з кредитної картки «ВСЕМОЖУ» або «soloМАНДРИ» на рахунки інших банків зменшилася втричі і з 1 жовтня становить всього 1,5% від суми переказу + 5 грн.

«ПУМБ підвищує лояльність клієнтів завдяки системі безперервного поліпшення сервісу та послуг. Ми вивчаємо, що не влаштовує клієнтів, знаходимо «біль», і міняємо продукти та процеси вже з урахуванням їх коментарів. Перегляд комісії - результат нашого успішного діалогу з клієнтами. Підхід, коли на перше місце ставляться інтереси клієнта, а не фінансові очікування банку, дозволяє ПУМБ стати справжнім партнером і фінансовим радником для всіх українців», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок