Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Аграрні розписки: новий вид кредитування АПК в ПУМБ
31 липня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) приєднався до проекту IFC «Аграрні розписки в Україні», таким чином надаючи своїм клієнтам новий інструмент залучення банківського фінансування під заставу майбутнього урожаю.

Аграрні розписки фіксують зобов'язання сільгоспвиробника розрахуватися зі своїм кредитором виручкою від реалізації сільськогосподарської продукції. Це дозволяє компанії отримати альтернативу товарному фінансуванню на придбання не тільки ЗЗР, а й фінансування будь-яких виробничих потреб. 

Так, у липні ПУМБ уклав першу таку угоду, надавши сільгоспвиробнику з Сумської області кредит у розмірі 45 млн. грн.

Механізм роботи аграрної розписки простий: сільгоспвиробник оформляє з кредитором аграрну розписку, згідно з якою останній надає фінансування, а клієнт погашає його пізніше з виручки від реалізації зібраного врожаю.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок