Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ розширює співпрацю з Укрпоштою
25 червня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в рамках співпраці з Укрпоштою розширює географію присутності ще на тисячу населених пунктів. Кількість відділень Укрпошти, в яких можна буде отримати консультацію та оформити банківські продукти ПУМБ, збільшиться до 1183 та охопить всі області України *.

«Ми в ПУМБ віримо, що ефект позитивної синергії від співпраці двох бізнесів може бути набагато більшим, ніж сума зусиль кожного окремо. Такі наші припущення підтверджуються успіхом пілотного проекту, який вдалося реалізувати завдяки широкій присутності Укрпошти в усіх регіонах України, та можливостям ПУМБ забезпечити надання банківських послуг в новому форматі», - зазначив заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу Себастіан Рубай.

Співпраця з Укрпоштою для ПУМБ - це спосіб бути однаково доступними для клієнтів як у великих містах, так і в районних центрах та навіть селах по всій Україні, де банківських відділень немає в принципі.

Найбільша кількість відділень Укрпошти, в яких можна також оформити банківські послуги ПУМБ, буде в Івано-Франківській та Миколаївській області - 119 та 117 відділень відповідно.

Нагадаємо, в лютому 2018 року ПУМБ спільно з Укрпоштою запустили пілотний проект. У 127 відділеннях поштового зв'язку жителі невеликих міст та сіл Дніпропетровської, Львівської, Сумської, Хмельницької, Харківської, Волинської та Кіровоградскойобластей могли отримати інформацію щодо можливості скористатися послугами банку ПУМБ. Працівники банку за результатами консультації з клієнтом запрошували його за необхідності на зустріч до найближчого відділення банку.

Мережа ПУМБ складає 171 відділення та 750 точок кредитування по всіх регіонах України.

Мережа відділень Укрпошти становить 11,5 тисяч відділень та є найбільшою в Україні. Основні напрямки діяльності компанії - поштово-логістичні, фінансові послуги, торгівля, а також інша комерційна діяльність.

* Географія покриє всі області України, крім Луганської області, зони АТО і АР Крим.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок