Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Тепер в «Карті Вболівальника» від ПУМБ ще більше можливостей і привілеїв
19 червня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Всі власники «Картки Вболівальника» автоматично стають учасниками Програми винагороди Mastercard для фанатів ФК «Шахтар»! Тепер кожен власник «Карти Вболівальника» може накопичувати та обмінювати бали на брендовані подарунки від улюбленої команди з каталогу винагород Mastercard. Все, що для цього необхідно, - оплачувати покупки «Картою Вболівальника» від ПУМБ. Чим більше оплат - тим більше подарунків.

Для тих, хто любить футбол і особливо ФК «Шахтар», ПУМБ пропонує унікальну пропозицію: за кожні 10 гривень покупок по «Карті Вболівальника» на бонусний рахунок Програми винагород Mastercard буде автоматично нараховуватися 1 бал. Перевірити і обміняти накопичені бали на ексклюзивні подарунки для справжніх фанатів можна в особистому кабінеті Програми винагород Mastercard*. «Карту Вболівальника» можна отримати у представників ПУМБ під час домашніх матчів футбольного клубу «Шахтар» на ОСК «Металіст» у Харкові.

Оформити карту швидко і легко - потрібно всього лише продиктувати свій номер мобільного телефону співробітнику банку та озвучити йому отриманий код-підтвердження. Нагадаємо, що «Карта Вболівальника» дає власникові ряд переваг, а саме:

- пріоритетне право (після власників абонементів) на придбання квитків на матчі Ліги чемпіонів
- накопичення до 30% знижки на покупку абонемента за відвідування домашніх матчів ФК «Шахтар» в Чемпіонаті України на наступний сезон
- постійне перебування на зв'язку з клубом, отримання ексклюзивної інформації в числі перших
У дітей учасників програми лояльності FanID є можливість супроводжувати футболістів на поле перед початком офіційних матчів Прем'єр Ліги України і Кубка України з футболу.

* Доступ до особистого кабінету Програми в один клік через Вашу сторінку на PayHub або офіційного сайт Програми. Обміняти бали на подарунки також можна звернувшись до Центру програми за номером телефону для клієнтів ПУМБ 0 800 30 11 29.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок