Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ презентував звіт за 2017 рік
18 червня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) презентував тематичний річний звіт за підсумками роботи банку в 2017 році. Крім результатів роботи банку, аналізу української економіки та банківського сектору, в звіті окрема частина присвячена трендам економіки майбутнього. У цьому розділі зібрані дослідження та прогнози, які допоможуть краще зрозуміти і підготуватися до глобальних змін.

«У традиційному банківському звіті розповідається про те, як банк жив минулий рік. Ми вирішили відійти від традиційного формату річної звітності, в якій аналізуємо тільки ситуацію в банку та галузі. Ми пішли далі та запропонували читачам річного звіту ПУМБ поміркувати про економіку майбутнього в перспективі найближчих 30 років. Зміни, які відбудуться в світі та зокрема в фінансовому секторі, торкнуться всіх. Цей звіт - наш спосіб осмислити тренди, які визначать економічний і соціальний ландшафт світу», - прокоментував Голова Правління ПУМБ Сергій Черненко.

віт написаний простою мовою. Ключові показники подані у вигляді зрозумілої і наочної інфографіки. 

З повною версією звіту можна ознайомитися за посиланням

Зі звітом у вигляді презентації можна ознайомитися на сайті ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок