Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Завдяки ПУМБ 7 студентів отримали грант на навчання в Київській школі економіки
17 травня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

7 студентів з 4 регіонів України отримали грант на навчання в Київській Школі Економіки (KSE) за результатами першого етапу проекту «Таланти з регіонів», що проходить за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ). Ще 13 грантів буде розподілено 6 липня.

17 березня стали відомі переможці першого етапу проекту «Таланти з регіонів». За результатами іспиту 6 студентів отримали повний та 1 студент – частковий грант «Таланти з регіонів. Усього було подано 12 заявок на грант.

Студенти з Дніпропетровської, Львівської, Харківської та Херсонської областей розпочнуть навчання вже восени 2018 року. Повні гранти покривають вартість навчання на дворічній магістерській програмі з економічного аналізу, та витрати на проживання в Києві (хостел та щомісячна стипендія 1500 грн). Часткові гранти покривають вартість навчання у розмірі 50%.

Ще 13 стипендіатів буде визначено 6 липня. Щоб скористатися можливістю отримати грант на навчання в одній з найпрестижніших українських шкіл економіки, потрібно зареєструватися за посиланням.

Нагадаємо, Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в рамках стратегічного партнерства з Київською Школою Економіки (KSE) розпочав  в 2018 році підтримку освітньої програми «Таланти з регіонів». ПУМБ надає 10 із 20 передбачених програмою стипендій для навчання на дворічній магістерській програмі з економічного аналізу у KSE для студентів з регіонів, а також покриває витрати на їх проживання в Києві. Щомісячна сума стипендії складає 1500 грн.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок