Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ розвиває напрямок лізингу
16 квітня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Представники ПУМБ взяли участь у V міжнародній конференції «Лізинг в Україні: нові можливості та виклики». Конференція проходила 12-13 квітня у Львові.

Конференція проходила під патронатом американського проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» і була організована Українським Об'єднанням Лізингодавців, за підтримки провідних лізингових компаній та фінансових ЗМІ. «Високий інтерес учасників ринку підтверджує правильний вибір ПУМБ в напрямку розвитку нового бізнесу - фінансового лізингу на платформі банку. Планується всебічне вивчення нових напрямків та перспективних галузей економіки для можливого розширення лінійки продуктів фінлізингу банку. Серед них інфраструктурні проекти, що включають дорожнє будівництво, комунальний транспорт, плавзасоби, медобладнання, комп'ютерну техніку та IT» - прокоментував заступник Голови Правління ПУМБ Артур Загородников.

Нагадаємо, послуги лізингу ПУМБ почав надавати на початку 2018 року. Основні напрямки: легкові та вантажні автомобілі, сільськогосподарська техніка, спецтехніка та залізничні вагони.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок