Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив онлайн-банкінг в Viber
23 квітня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) запустив новий канал комунікації з клієнтами в месенджері Viber.

Тепер клієнти банку зможуть самостійно в будь-який час отримати інформацію про рух коштів, дізнатися суму мінімального платежу по карті та суму до повного погашення, суму останнього зарахованого і наступного платежу по кредиту, а також оформити кредитну і дебетову карти. 

Щоб почати роботу в онлайн-банкінгу ПУМБ в Viber, необхідно спочатку зайти в паблік-аккаунт ПУМБ (знаходиться у відкритому доступі у вкладці «Публічні акаунти») і перейти в чат. Після цього користувачеві буде запропоновано меню, в якому в кілька кліків можна вибрати вищеописані продукти і послуги.

«Надання продуктів і послуг через Viber - це перший крок ПУМБ по впровадженню social commerce. Банк активно розвиває нові функціонали в соціальних мережах і месенджерах, тим самим надаючи клієнтам традиційно якісний сервіс в зручному форматі. Щомісяця в колл-центр ПУМБ надходить близько 44 тисяч дзвінків - з метою уточнення суми дострокового погашення кредиту, обов'язкового платежу та останнього надходження. Тепер всі ці клієнти зможуть в будь-який зручний час оперативно отримати необхідну інформацію, приклавши для цього мінімум зусиль. У планах банку масштабувати послуги і на інші месенджери», - прокоментував Себастіан Рубай, заступник Голови Правління ПУМБ.

Нова послуга абсолютно безкоштовна і дозволить клієнтам отримувати банківські послуги 24/7 в будь-якій точці світу.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок