Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Кредитна картка ПУМБ «ВСЕМОЖУ» - в ТОП-2 кращих банківських продуктів 2018 року
16 квітня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

За версією рейтингу Prostobank Awards компанії «Простобанк Консалтинг» кредитна картка Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) «ВСЕМОЖУ» увійшла до ТОП-2 кращих банківських роздрібних продуктів у категорії «Кредитні картки».

Оцінка карт-номінантів проводилася за шістьма критеріями. Враховувалися умови проведення операцій, льготний період, максимальна сума кредиту, клас карти, величина щомісячного відсотку погашення та готовність банку аналізувати кредитоспроможність клієнта без довідки про дохід.

«Ми створили картку «ВСЕМОЖУ» таким чином, щоб вона була максимально зручною та зрозумілою для кожного українця. 62 дні грейс-періоду, можливість вільно знімати готівку, і, що головне, – ніяких прихованих комісій. Цей рейтинг – не тільки визнання якості продуктів банку, але, перш за все, потужний мотиватор створювати ще кращі продукти та надавати ще якісніші послуги для наших клієнтів по всій Україні», - прокоментував Дмитро Поліщук, директор департаменту з продуктів роздрібного бізнесу ПУМБ.

Кредитна картка «ВСЕМОЖУ» - один з найбільш затребуваних продуктів. Клієнт може знімати кошти без комісії у банкоматах по всьому світу, самостійно обирати дату погашення, купувати товари у розстрочку до 3 років. Детально ознайомитися з умовами користування та замовити картку ПУМБ «ВСЕМОЖУ» можна за посиланням.

Для рейтингу було відібрано продукти більш ніж 40 банків України.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок