Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

УВАГА! Умови користування сервісами MASTERCARD® в аеропортах змінено!
11 квітня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Зверніть увагу: з травня 2018 отримання доступу до бізнес-зали або послуги FAST LINE відбуватиметься за додатковою умовою здійснення транзакцій* на загальну суму не менш як 3000 грн за останні 30 + 5 днів по вашій картці:

Вимоги дійсні для держателів платіжних карток: PLATINUM MASTERCARD®, WORLD BLACK EDITION MASTERCARD® ТА WORLD ELITE MASTERCARD®. План дій в аеропорту: — вставте, проведіть або піднесіть свою картку до зчитувального пристрою на турнікетах FAST LINE або при вході до бізнес-зали MASTERCARD®

— уведіть PIN-код та пройдіть перевірку за витратами по картці

— насолоджуйтеся преміум-сервісами MASTERCARD® та власним часом в аеропорту

*виняткові транзакції: 1) покупки, які в подальшому повертаються або компенсуються; 2) переказ залишку коштів; 3) покупки за допомогою чеків; 4) страхові премії; 5) відсотки; 6) будь-які комісії і збори; 7) дорожні чеки; 8) азартні ігри будь-якого виду (у тому числі платежі за можливість виграти приз); 9) будь-які покупки в готівковій формі, а також зняття коштів у банкоматі.

Детальна інформація на сайті mastercard.ua

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок