Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення щодо внесення змін в умови Договору банківського обслуговування корпоративних клієнтів (Digital Bank) ПАТ «ПУМБ»
29 березня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти!

Повідомляємо що з 29.03.2018р. вступає в дію нова редакція Договору банківського обслуговування  корпоративних клієнтів (Digital Bank) (далі-Договір). 

Ознайомитись з новою редакцією Договору та додатками до нього можливо на сайті «Digital Bank»: www.digital.pumb.ua

Внесені зміни не стосуються умов обслуговування у рамках Тарифних пакетів Digital Bank та спрямовані на врегулювання наступних питань:
 актуалізація задля відповідності вимогам Постанови НБУ №143 щодо торгівлі іноземною валютою та обслуговування кредитів від нерезидентів;
 спрощення електронного документообігу між банком та діючим клієнтом, а саме можливість підписувати договори, заяви та інші документи використовуючи онлайн ЕЦП банку;
 деякі технічні правки додатків, в т.ч. виключення з додатків необхідності їх візування печаткою суб’єкта господарювання.


Нова редакція Договору та додатків до нього діють з дня публікації відповідного повідомлення на сайті банку (https://pumb.ua/) та доступні на сайті «Digital Bank» (www.digital.pumb.ua).


 У випадку виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся до Вашого персонального менеджера відділення «Online Branch» (з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00):
 за телефоном 0 800 503 703 (безкоштовно для дзвінків з міських та мобільних телефонів в межах України),
 з використанням чату, що розташований на сайті «Digital Bank»: www.digital.pumb.ua,
 або в зручний для вас час на електронну поштову скриньку: [email protected].


Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок