Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ – за свідомий вибір кар'єри школярами
20 лютого 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) став партнером освітнього проекту «Карта професій» Центру «Розвиток КСВ». 14 лютого 2018 року Центр «Розвиток КСВ», Міністерство молоді та спорту за участю МОН та компанії-партнери, серед яких ПУМБ, провели прес-конференцію «Любов до професії народжується у школі» в прес-центрі «Укрінформ». Учасники презентували проект «Карта професій» та його складові: програму занять, буклети і сайт careerhub.in.ua. Головна мета проекту – допомогти школярам ознайомитися із різноманітністю світу професій, важливими навичками і можливими кар'єрними шляхами в різних сферах.

Тетяна Костюченко, директор департаменту по роботі з персоналом ПУМБ:
«Для свідомого вибору дитиною майбутньої професії важлива взаємодія сімї, держави, школи і бізнесу. Бізнес зорієнтує дітей у реаліях сфери і вимогах ринку, школа познайомить зі світом професій і необхідними навичками. Держава запропонує програми навчання і розвитку, сімя допоможе дитині розпізнати свої здібності і сформує життєві цінності. Щасливою та успішною буде та молода людина, яка вибере справу до душі».

15 лютого на Форумі «Кар'єра зі школи: вибір та планування» створена перша в Україні спільнота шкіл «Кар'єра мрії» з метою впровадження розроблених занять. До «Кар'єри мрії» вже приєдналися 100 шкіл зі всієї України. Педагоги поспілкувалися про стереотипи в професіях з представниками компаній-партнерів проекту. 

Світлана Тихоненко, начальник управління з розвитку бренду роботодавця ПУМБ:
«Банк – це величезний цікавий світ, де може реалізуватися кожен. У нас працюють економісти та фінансисти, аналітики і розробники, юристи та маркетологи, психологи і філологи. Ми цінуємо вміння працювати в команді та прагнення до більшого, відповідальність та бажання вчитися кожного дня».

Детальніше про проект на Career Hub .

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок