Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Позиція ПУМБ щодо інциденту у Харкові
09 лютого 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

У 2007 році між ПАТ «ПУМБ» та Голубченко Н.А.  було укладено кредитний договір. В якості забезпечення виконання зобов'язань за кредитним договором укладено договір іпотеки, згідно якого в іпотеку передано нерухоме майно, а саме трикімнатну квартиру за адресою вул. Героїв Труда, 29 у м. Харків.

З 2015 року Голубченко Н.А. припинила обслуговувати кредит, в результаті чого виникла значна заборгованість. Банк направив лист-претензію, після чого звернувся з позовом до суду.

У вересні 2015 року банк, йдучи назустріч, запропонував Голубченко Н.А. декілька дуже лояльних умов реструктуризації, в т.ч. списання значної суми боргу. Тим не менш, Голубченко Н.А. відмовилася і згодом взагалі перестала виходити на контакт з банком.

Банк в рамках чинного законодавства та положень іпотечного договору, зареєстрував свою власність на заставну квартиру. Співробітники банку вимагали від Голубченко Н.А. залишити приміщення, оскільки боржниця вже не була офіційно зареєстрована у даній квартирі. При цьому представники банку у саму квартиру не заходили.  

9 лютого 2018 року боржниця дійшла згоди з банком, в результаті чого було підписано попередній договір купівлі-продажу за умовами, особисто запропонованими Голубченко Н.А., яка у той же день внесла аванс за квартиру.

На даний момент питання проблемної заборгованості врегульовано в добровільному порядку. 

ПУМБ діє виключно в рамках чинного законодавства.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок