Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ став партнером освітньої програми KSE для студентів з регіонів
05 лютого 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) в рамках стратегічного партнерства з Київською Школою Економіки (KSE) розпочинає підтримку освітньої програми «Таланти з регіонів». Дана програма надає 20 стипендій для навчання на дворічній магістерській програмі з економічного аналізу у KSE для студентів з регіонів, а також покриває витрати на їх проживання в Києві. Щомісячна сума стипендії складає 1500 грн.

«Ми віримо, що освіта – одна з основних цінностей сучасного світу. Наша ціль – надати можливість студентам регіональних українських ВИШів отримати освіту міжнародного рівня в одній з найкращих шкіл Центральної та Східної Європи. Підтримка програми «Таланти з регіонів» - наш внесок в розвиток молодого покоління українців, за якими майбутнє нашої країни», - зазначив Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Як стати студентом:

- мати диплом бакалавра будь-якої спеціальності (спеціалізація з економіки не вимагається) вищого навчального закладу, розташованого не в Києві (якщо ви закінчуєте бакалаврат цього року, достатньо подати виписку оцінок, диплом можна надати у липні)

- мати прописку не в місті Києві

- подати документи до 14 березня особисто до Київської школи економіки або на сайті apply.kse.org.ua (перелік необхідних документів)

- 17 березня добре скласти вступний іспит з економіки, математики та англійської мови і пройти інтерв'ю (зразки вступних іспитів).

 Після закінчення навчання студенти отримують:

·        унікальні навички економічного, фінансового моделювання та аналізу, навички проведення наукових досліджень, високий рівень аналітичної підготовки для успішного працевлаштування на посадах як в приватному, так і державному секторах

·        ґрунтовну підготовку, яка відкриває шлях до навчання на Ph.D. програмах провідних західних університетів

·        можливість отримати диплом магістра з економіки американського університету Х’юстона

       Якщо ви хочете взяти участь у програмі "Таланти з регіонів", будь ласка, зареєструйтесь за посиланням - https://goo.gl/SwH1vu.

Основне про програму:

Мова навчання: англійська

Викладачі: отримали ступінь PhD в західних університетах

Початок навчання: 1 вересня 2018 року

Термін навчання: 2 роки

     Більш детально про програму, умови вступу та навчання можна дізнатися на сторінці програми "Таланти з регіонів".

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок