Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Фестивальна картка від ПУМБ – нова «тусовочна» картка для яскравого дозвілля
19 січня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Фестивальна картка ПУМБ Mastercard стане офіційною карткою концерту David Guetta в Києві. Її можна буде отримати під час шоу у промоутерів банку ПУМБ і надалі використовувати на інших розважальних івентах в Україні. Серед переваг картки: знижка від 10% на барах під час заходів, послуги сервісної зони, де можна буде активувати картку і поповнити її, а також право пріоритетного проходу, що дозволяє без черги пройти на івент.

«Приїзд іменитого діджея – знакова подія для всіх шанувальників якісної музики в Україні. У Європі набирають популярність сashless-заходи, які передбачають відсутність паперової валюти під час концертів. Це дозволяє відвідувачам убезпечити себе і зручно контролювати суми витрат на івентах завдяки безготівковим розрахункам, – коментує Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ. – ПУМБ є офіційним банком-партнером сольного шоу David Guetta в Києві та спеціально до заходу випускає фестивальну суперкартку ПУМБ Mastercard».                                                                                                 

Власники нової молодіжної картки ПУМБ Mastercard зможуть користуватися спеціальними пропозиціями, знижками і бонусами за програмою лояльності Mastercard «Більше», а також брати участь в акціях від банку і вигравати класні призи. Весь перелік цікавих подій в Україні, на яких діє фестивальна картка, буде представлений незабаром на сайті та на офіційній сторінці банку ПУМБ на Facebook. Фестивальна картка працює лише на заходах на території України і дає додаткові привабливі можливості власникам: оплата комунальних послуг на порталі онлайн-оплат PayHub.com.ua, підключення/відключення послуги захисту онлайн-платежів 3D Secure в один клік і швидка оплата зі смартфона за допомогою AndroidPay.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок