Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нова ціна на поліс медичного страхування за програмою Best Doctors для клієнтів ПУМБ
02 січня 2018
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

З 15 грудня 2017 року по 1 березня 2018 року поліс медичного страхування «Best Doctors» можна придбати зі знижкою 15%, а саме:

дорослий за 255 євро, дитячий за 100 євро замість 300 і 120 євро відповідно.

Програма Best Doctors – це добровільне медичне страхування на випадок критичних захворювань. Програма дозволяє отримати лікування в провідних клініках світу. У разі настання страхового випадку, клієнт отримує доступ до більш ніж 53 тис. лікарів по всьому світу, включно з 450 лікарями вузьких спеціалізацій.

Best Doctors покриває витрати на лікування на суму 1 млн євро на рік.  Учасниками програми є більш ніж 30 мільйонів клієнтів в 100 країнах світу.

Ознайомитися з реальними історіями людей можна на сайті «Best Doctors» https://bestdoctors.com/testimonial.

Можливість оформити поліс доступна для всіх зацікавлених клієнтів у відділеннях ПУМБ, де присутній сектор обслуговування «Persona».

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок