Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запускає безконтактні оплати через Android Pay
12 грудня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) розпочинає підтримку безконтактних платежів Android Pay в Україні. З 12 грудня 2017 року всі держателі платіжних карт Masterсard від ПУМБ зможуть доєднатися до міжнародних стандартів і здійснювати безконтактні оплати за допомогою смартфонів на ОС Android.

«ПУМБ – перший приватний банк з українським капіталом, який провів інтеграцію із застосунком Android Pay. Стратегія ПУМБ спрямована на активну трансформацію та впровадження низки інноваційних проектів, що підвищують якість і зручність сервісу, – коментує Сергій Черненко, голова правління ПУМБ. – Запуск платіжного сервісу Android Pay в Україні свідчить про високий рівень розвитку технологічного ринку країни і про інтеграцію України в глобальну карту інноваційних рішень та винаходів».

Android Pay для клієнтів ПУМБ працює з використанням глобальної платформи токенізації Mastercard (MDES). Вона допомагає перетворити підключені пристрої, наприклад, смартфон з NFC-чіпом, в безпечний платіжний інструмент за допомогою cпеціального шифрованого ключа – токена.

«Цифрові платіжні сервіси сьогодні – це не лише тренд, це також реальний драйвер фінансової інклюзії і залученості до безготівкового способу життя. Відповідно до досліджень, смартфон – улюблений гаджет 90% українців, а понад 70% співвітчизників хотіли б використовувати його для сплат. Сьогоднішній запуск підтверджує, наскільки затребувані діджитал-технології під час платежів, і з кожним днем вони стають доступними для все більшої кількості українців. Ми дуже раді разом з нашим партнером, банком ПУМБ, зробити ще один впевнений крок в майбутнє без готівки», – відзначила Віра Платонова, генеральний директор Mastercard в Україні, Грузії, Молдові і країнах Центральної Азії.

Щоб скористатися системою електронних платежів Android Pay, власникам смартфонів, які працюють на базі ОС Android 4.4 і вище з підтримкою технології NFC, необхідно встановити безкоштовний застосунок Android Pay в магазині Google Play Market. У встановленому застосунку потрібно ввести дані платіжної картки Masterсard від ПУМБ. Після цього можна здійснювати швидкі платежі на безконтактних POS-терміналах. Клієнти ПУМБ зможуть відчути всі переваги безконтактної оплати покупок у магазинах. Для цього необхідно лише розблокувати мобільний пристрій та піднести його до термінала прийому платежів.

Україна стала 15-ю країною світу, де компанія Google запустила свій платіжний сервіс Android Pay

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок