Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив кредит готівкою «Вільний перехід» для нових клієнтів з кредитами в інших банках
09 листопада 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Для нових клієнтів банк ПУМБ пропонує кредит готівкою «Вільний перехід». Він для тих, хто раніше взяв кредит готівкою або кредит на товар в іншому банку, але відсоткові ставки там здаються занадто високими.

«Вільний перехід» працює просто: клієнт бере кредит готівкою у ПУМБ і витрачає його на погашення свого боргу в іншому банку. Протягом 30 днів після оформлення потрібно принести в банк ПУМБ довідку про погашення з іншого банку. Після цієї операції процентні ставки по кредиту «Вільній перехід» істотно знизяться.

«Вільний перехід» призначений для погашення кредиту готівкою або кредиту на товар від іншого банку. Перекредитувати таким чином можна свій кредит або кредит родича.

Оформити кредит може громадянин України, віком від 25 до 70 років, що має постійне місце роботи та стабільний дохід протягом останніх 6 місяців. Пенсіонери також мають можливість відчути на собі всі переваги кредиту «Вільний перехід» від банку ПУМБ.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок