Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Вісім щасливих власників карт Visa від ПУМБ
31 жовтня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

До 8 жовтня клієнти ПУМБ за оплати будь-якою карткою Visa від 20 грн могли брати участь у щотижневих розіграшах флагманського смартфона Meizu Pro 6 Plus 64Gb і 50 фірмових футболок.

Зареєструвавши свою картку Visa від ПУМБ на промо-сторінці, клієнти розраховувалися карткою за товари, роботи чи послуги через POS-термінал у торгово-сервісних мережах чи в інтернеті. Кожна покупка брала участь у акції автоматично без додаткової реєстрації чеків.

Щотижня по четвергах проходив розіграш призів за допомогою випадкового вибору на random.org. Смартфон виграли В'ячеслав, Сергій і Віктор з Києва, Олександр і Наталя з Кривого Рогу, два Сергії з Маріуполя, Вадим з Дніпра.

Дякуємо всім активним учасникам акції.
Вітаємо переможців, які виграли головні призи.
Слідкуйте за акціями банку виграти може кожен!

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок