Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Нова платіжна картка для вболівальників ФК «Шахтар» від ПУМБ
27 жовтня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) представляє нову платіжну картку Mastercard з інтегрованою програмою лояльності FanID футбольного клубу «Шахтар».

Нова картка оснащена безконтактною технологією оплати PayPass від Mastercard, котра забезпечує швидкі розрахунки. Потрібно просто піднести карту до зчитувального пристрою на касі чи до термінала — і ваша оплата здійснена. Новою карткою можна розраховуватися у всіх магазинах та автозаправках на території України, оснащених терміналами, а також здійснювати покупки в онлайн-магазинах та сплачувати рахунки за комунальні послуги без комісії через платіжну систему PayHub.

За допомогою карти Вболівальника також легко купувати квитки на матчі улюбленого клубу і стати частиною програми лояльності для вболівальників FanID. Переваги програми — це право відвідувати відкриті тренування команди «Шахтар» та інші клубні заходи; накопичення знижки до 30% на купівлю абонемента на відвідування домашніх ігор «Шахтаря»; кожна третя зустріч у чемпіонаті України — у подарунок; четвертий квиток на матч чемпіонату України — у подарунок; а для дітей учасників програми лояльності передбачена можливість супроводжувати футболістів на поле перед початком офіційного поєдинку.

Голова правління ПУМБ Сергій Черненко:

«Ми раді співпраці з футбольним клубом «Шахтар», адже завдяки їй можемо надати зручні послуги мільйонам вболівальників цього титулованого клубу. Незабаром власники нової картки зможуть скористатися ще й програмою винагород Mastercard Rewards від ФК «Шахтар» і банку ПУМБ».

Генеральний директор ФК «Шахтар» Сергій Палкін:

«Футбольний клуб «Шахтар» цінує своїх вболівальників, тому ми розробили нову програму лояльності для тих фанів, які відвідують наші ігри не за абонементами, а за квитками. Ми вдячні нашому партнеру - банку ПУМБ, який підхопив цю ідею і запропонував створити багатофункціональну картку вболівальника».

Оформити картку Вболівальника можуть усі вболівальники без паспорту та жодних документів на території стадіону Металіст під час домашніх матчей ФК «Шахтар», а згодом в усіх відділеннях ПУМБ міста Харківа».        

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок