Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ збільшив фінансування компанії "ТД "Новаагро"до 100 млн грн
19 жовтня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) збільшив ліміт фінансування компанії "ТД "Новаагро", що входить до групи компаній "Новаагро", до 100 млн грн.

Так, ще у минулому році банк підписав кредитну угоду з "ТД "Новаагро" на суму 50 млн грн терміном на 3 роки. Партнерські та довірчі відносини з фінустановою дозволили збільшити обсяг фінансування до 100 млн. грн.

«Підтримка та розвиток аграрного сектора є одним з пріоритетних напрямків роботи ПУМБ, тому банк активно нарощує свої портфелі у сфері кредитування АПК. Успішний досвід співпраці 2016 року з компанією "ТД "Новаагро", яка зарекомендувала себе як надійний партнер, зробив можливим збільшення ліміту фінансування в 2 рази», - зазначив Олексій Волчков, заступник голови правління ПУМБ.

"ТД "Новаагро " – одна з провідних компаній аграрної галузі Харківського регіону, що здійснює свою діяльність у сфері виробництва, транспортування, реалізації сільськогосподарської продукції, а також продуктів її переробки

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок