Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ збільшив ліміт переказу грошей між картками будь-яких українських банків до 75 тис. грн на добу
07 серпня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перекази коштів з картки на картку будь-яких банків в онлайн-сервісах ПУМБ стали ще зручнішими — переказати можна більше. ПУМБ збільшив ліміт суми переказу з картки на картку для фізосіб до 25 000 грн. за одну операцію. А за добу тепер можна переказати до 75 000 грн. сумарно.

Щоб переказати гроші, потрібно знати лише номер картки отримувача. Картки відправника та одержувача можуть бути будь-якого українського банку. Цей сервіс доступний для кожного на головній сторінці банку Pumb.ua.

Клієнти з картками банка ПУМБ можуть переказувати гроші за нижчими тарифами в інтернет-банкінгу online.pumb.ua і в його мобільній версії для Android.

Нагадаємо, раніше при здійсненні переказу з картки на картку клієнт міг переказати лише 15 000 грн. за одну операцію та 30 000 грн. сумарно за добу. 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок