Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ підписав угоду з Урядом Білорусі про компенсацію частини процентної ставки на покупку білоруської сільгосптехніки
26 липня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) підписав договір про співпрацю з Урядом Республіки Білорусь (РБ) в рамках Білорусько-Українського Бізнес-Форуму, який днями відбувся в Києві.

Тепер клієнти банку зможуть купувати білоруську сільгосптехніку в кредит за більш вигідною процентною ставкою. Так, розмір компенсації складе дві третини облікової ставки НБУ, але не більше 8% річних. Валюта компенсації – долар США, Євро та/або українська гривня.

«Це перший раз коли комерційний банк в Україні бере участь у такій партнерській програмі. Для українських підприємств це можливість придбати якісну сільськогосподарську техніку в кредит за досить цікавою ціною», - підкреслив Олексій Волчков, заступник голови правління з корпоративного бізнесу ПУМБ.

До переліку організацій, товари яких підлягають кредитній компенсації, увійшли 63 білоруські виробники, серед яких такі великі компанії як «Гомсельмаш» (комбайни «Полесье»), «Мінський тракторний завод» (трактори «Беларус»), «Мінський автомобільний завод» і «БелАЗ». 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок