Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Повідомлення про внесення змін до Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладення Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб
30 червня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Шановні клієнти, повідомляємо про набуття чинності з 30.07.2017 нової редакції Публічної пропозиції ПАТ «ПУМБ» на укладання Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб (ДКБО).

Зміни внесені до ДКБО в частині:

  • викладення в новій редакції Додатку №2 до ДКБО «Умови надання та обслуговування «Автоматичного овердрафту з фіксованою сумою» та «Автоматичного овердрафту» з метою виконання вимог Правил розрахунку банками України загальною вартості кредиту для споживача і реальної річної відсоткової ставки по договору про споживчий кредит, затверджених Постановою Правління Національного банку України від 08.06.2017 №49;
  • впровадження положень, що регламентують порядок проведення операцій з використанням платіжних карток з урахуванням особливостей функціонування МПС Visa і Mastercard (п. 3.2. Розділ ІІ);
  • впровадження комісії за внесення коштів через касу Банку з метою погашення кредиту без використання платіжної картки (п. 5.7.5. Розділ ІІ).

Ви можете ознайомитись з новою редакцією ДКБО за посиланням.

У разі незгоди із запропонованими змінами в Публічну пропозицію ПАТ «ПУМБ», Ви маєте право до набуття чинності нової редакції розірвати Договір без сплати додаткової комісії за його розірвання.

За наявності додаткових питань звертайтесь до відділень ПАТ «ПУМБ» (перелік відділень Банку доступний за цим посиланням) або в Центр обслуговування клієнтів за телефонами: +380442907290 – для дзвінків по Україні та з-за кордону за тарифами відповідного оператора, 490 – для дзвінків з мобільних телефонів за тарифами мобільних операторів.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок