Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ спростив процес внесення виручки корпоративними клієнтами через ПТКС
27 червня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) спростив процес внесення готівки у термінали самообслуговування (ПТКС) для корпоративних клієнтів.

Раніше процедура вимагала введення пароля з SMS-повідомлення для внесення готівки на рахунок через термінал. Зараз для проведення операції досить лише ввести номер мобільного телефону особи, уповноваженої на внесення готівки.

Спрощений процес дозволяє виконувати операцію внесення виручки за 1-2 хвилини, що в середньому в 7 разів швидше, ніж касова операція. Крім того, виключає будь-які технічні збої як з боку мобільних операторів, так і на телефоні користувача. Комісія за внесення готівки в 4 рази нижча, ніж базовий тариф за внесення коштів через касу банку та становить всього 0,05% від внесеної суми (мінімум 5 грн). Грошові кошти зараховуються в режимі онлайн і доступні для виконання всіх видів банківських операцій.

Сьогодні у відділеннях ПУМБ встановлено 217 терміналів, у тому числі 102 термінали з пачковими купюроприймачами, які дозволяють швидко та зручно вносити великі суми готівки, а також 18 терміналів, розміщених у зонах із доступом 24/7.

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок