Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Послуга cash-back і зняття готівки без комісій – у нових карткових пакетах ПУМБ
26 травня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) повністю оновив лінійку карткових пакетів. Три нових дебетових картки – «Миттєва», «Дбайлива», «Безмежна» – включають три різних набори послуг для клієнтів з різними банківськими потребами, щоб користуватися продуктами було простіше.

Картка «Миттєва» призначена для тих, кому картка потрібна максимально швидко, наприклад, для одноразової операції, і немає необхідності в додаткових сервісах. Безіменна картка випускається миттєво, поповнення картки – безкоштовне.

Картка «Дбайлива» підійде тим, хто робить багато покупок у продуктових магазинах. У цій картці ПУМБ вперше пропонує своїм клієнтам послугу cash-back або повернення на картку в розмірі 2% від витрат на продукти. Також картка дозволяє оплачувати покупки безконтактно завдяки технології Mastercard PayPass і безкоштовно знімати готівку в банкоматах по всій території України.

Картка «Безмежна» – вибір для активних клієнтів, які не люблять обмежень у використанні карток. Тримачі даної картки можуть безкоштовно знімати готівку в банкоматах по всьому світу. Для любителів подорожувати передбачений поліс медичного страхування при поїздках за кордон. Пакет включає додатковий рахунок в іноземній валюті. Картка «Безмежна» – це картка рівня Platinum, що дає її власникам привілеї від платіжних систем Visa або Mastercard: акції, знижки при розрахунках за товари та послуги в мережі партнерів.

Кожну картку можна поповнювати без комісії як за допомогою безготівкового перерахунку, так і готівкою, в тому числі і третіми особами. Поповнення картки можна здійснювати через інтернет-банкінг ПУМБ Online, онлайн сервіс PayHub або через термінали самообслуговування у відділеннях банку.

У всіх пакетах доступний сервіс інтернет-банкінгу «ПУМБ Online».

Оформити нові карткові пакети або інші продукти можна у відділеннях ПУМБ, маючи на руках паспорт і код. Попередні пакети «Міцний» і «З вершками» більше не продаються, але продовжують обслуговуватися.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок