Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запускає новий канал роздрібних продажів - точки оформлення кредитів готівкою по Україні
20 квітня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ запускає новий канал продажів власні точки оформлення кредитів готівкою та інших продуктів банку. Клієнт зможе оформити тут нецільовий кредит готівкою, кредитну картку, а також дебетову картку або цільовий кредит на товар.

У найближчі місяці банк планує відкрити такі точки в невеликих населених пунктах з населенням 5000+. Нові міста присутності це селища міського типу, районні центри в усіх областях України. Наприклад, тепер банк ПУМБ з'явиться в Олешках і Крижополі, Коломиї та Жмеринці, в Болграді та Нових Санжарах.

Точки ПУМБ розмістяться у невеликих немережевих магазинах меблів, вікон і дверей, побутової техніки, міських універмагах тощо. У кожній такій брендованій точці працює співробітник ПУМБ і встановлена ​​необхідна оргтехніка. Точки кредитування не обладнані касою та не здійснюють касових операцій.

У березні-квітні банк відкрив нові точки ПУМБ в 275 населених пунктах, і продовжує розширювати мережу. Для розвитку нового напряму банк вже прийняв на роботу близько 700 співробітників у лютому-квітні 2017 р., і продовжує збільшувати команду.

«Для ПУМБ подібний канал продажів не новий досвід. Така мережа точок кредитування готівкою успішно працювала в банку «Ренесанс Кредит» до нашого об'єднання у рамках банківської групи ПУМБ. У 2017 році ПУМБ нарощує частку в масовому сегменті та збільшує обсяг споживчого кредитування. Ми бачимо попит на кредити готівкою та інші мас-продукти в невеликих містах. Пропозиція на банківські продукти за останні 1-2 роки там знизилась. Ми маємо намір заповнити цю нішу», – прокоментував Сергій Черненко, голова правління банку  ПУМБ.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок