Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Ярослав Гуменюк став директором з маркетингу ПУМБ
11 квітня 2017

З 6 квітня на посаду директора з маркетингу (СМО) Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) призначений Ярослав Гуменюк. Він буде відповідати за формування та реалізацію маркетингової стратегії, метою якої є зміцнення конкурентних позицій ПУМБ на ринку України, зокрема управління клієнтським досвідом і PR. Також у зону відповідальності Ярослава буде входити активний розвиток цифрового маркетингу та представленості в соціальних мережах (Digital & SMM).

«На даний момент ПУМБ активно розвиває технологічну платформу, що дозволить банку посилити свої позиції на ринку. Інтеграція digital-інструментів і розвиток аналітичної експертизи забезпечить банку якісно новий рівень взаємодії з клієнтами та розуміння їх потреб, що ляже в основу розробки продуктів. Сьогодні в Україні схожа експертиза присутня на ринку телекомунікацій. Тому не випадковим є запрошення до команди банку Ярослава Гуменюка, з його великим досвідом роботи в телекомі та digital маркетингу», - зазначає Сергій Черненко, голова правління ПУМБ.

Ярослав має більш ніж 18 років досвіду роботи в маркетингу, обіймав керівні посади в маркетингових підрозділах на «Нашому Радіо», підприємствах «Ласуня» та «Олімп». В телекомунікаціях — з 2006 року в компаніях групи Veon (Beeline, Київстар), Воля та Укртелеком. Брав участь у проекті виведення бренду Beeline в Україні та інтеграції Beeline в Киргизстані в рамках групи «ВимпелКом», в запуску IPTV та HD мовлення в Україні, формуванні Big Data та Digital marketing структур. Останні 2 роки працював директором департаменту управління продуктами та бізнес аналізу в Укртелеком (група СКМ), де в тому числі вів проекти трансформації та модернізації компанії.

Ярослав Гуменюк закінчив економічний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також отримав Global Executive MBA мадридської бізнес-школи IE Business School.

Новини банку

arrow