Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

Кредити банку ПУМБ тепер доступні в центрах обслуговування клієнтів Укртелекому
30 березня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) і ПАТ «Укртелеком» розпочали співпрацю щодо оформлення пенсійних карток та кредитних продуктів у центрах обслуговування абонентів (ЦОА) Укртелекому. Під час пілотного проекту картки для виплати пенсії, споживчі кредити та кредитні картки банку ПУМБ можна оформити  у 32 ЦОА Укртелекому. Усі вони розміщені у невеликих населених пунктах – наприклад, в Оріхові, Гуляйполі, Михайлівці Запорізької області, в Жидачеві, Бориславі, Мостиськах, Трускавці Львівської області, або в Дніпропетровській області – в Покрові, Магдалинівці тощо. Спочатку інформацію та консультацію про банківські  продукти надають співробітники Укртелекому. А сам дебетний або кредитний продукт згодом оформить уже співробітник банку.

«Ми бачимо попит на споживчі кредити серед жителів невеликих населених пунктів, де немає відділень ПУМБ. У центрах обслуговування клієнтів Укртелекому ми пропонуємо наші флагманські кредитні продукти для масового ринку, зокрема, кредит готівкою «ВСЕЯСНО» і кредитну картку «ВСЕМОЖУ», а також пакет «Соціальний» для отримання пенсії та соцвиплати. За результатами пілоту ми плануємо розширювати покриття аж до всіх 512 центрів обслуговування абонентів "Укртелекому" у всіх регіонах країни», — зазначив Себастіан Рубай, заступник голови правління ПУМБ з роздрібного бізнесу.

«Ця співпраця – новий етап розвитку нашої роздрібної мережі, зокрема підвищення її корисності для клієнтів. Ми вже раніше надавали свої приміщення в оренду різним компаніям, але тепер мова йде  про більш тісну взаємодію, – розповідає Денис Захаренко, директор з розвитку масового сегменту Укртелекому. - Так, наші співробітники, які пройшли спеціальне навчання, самостійно здійснюють першу консультацію як щодо кредитних, так і щодо дебетних продуктів ПУМБ».  

Крім того, клієнт Укртелекому, який оформив один з продуктів банку ПУМБ, отримує можливість користуватися послугою телефонії на більш вигідних умовах.

 

Дізнатися про пропозицію більше, а також переглянути перелік центрів обслуговування абонентів, де діє програма «Партнерський ПУМБ», можна за посиланням: 

http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/cityphone/loyalty_program

 

 

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок