Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ — лідер рейтингу прозорості компаній фінансового сектору
17 березня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) отримав найвищі оцінки показників прозорості серед українських компаній фінансового сектору за результатами дослідження, яке здійснили експерти Transparency International Україна. За показниками прозорості ПУМБ отримав 7,1 балів з 10 можливих, що також дозволило банку увійти до п’ятірки найбільш прозорих приватних компаній серед 50 досліджуваних. Крім того, ПУМБ є №1 в рейтингу з організаційної прозорості: банк на 100% виконав вимоги з розкриття інформації щодо своєї організаційної структури.

Проведене дослідження було спрямоване на оцінку рівня прозорості українських компаній та впровадження антикорупційних заходів. Автори дослідження зазначають, що розкриття даних говорить про те, що компанія прагне зробити свій бізнес відкритим не лише для потенційних інвесторів та клієнтів, але й для громадськості та регуляторів.

Методологія. Під час дослідження вивчалися веб-сайти та юридичні документи 50-ти приватних українських компаній та холдингів, що були представлені у рейтингу «Найбільші бізнеси України» журналу Forbes у 2015 році, та 50-ти державних українських компаній зі списку «100 найбільших державних підприємств України за 6 місяців 2015 року», що оприлюднило Міністерство економічного розвитку і торгівлі на своєму сайті.

Дослідження  проводилося аналітиком Transparency International Україна Дмитром Якимчуком і главою Комплаенс-клубу Американської торгової палати Юрієм Войціцьким за методологією Секретаріату Тransparency International. Учасників дослідження оцінювали за рівнем прозорості інформації та антикорупційних програм, які компанії розкривають на своїх сайтах.

Довідка. Transparency International Україна є представництвом міжнародної антикорупційної неурядової організації Transparency International, яка має національні представництва по всьому світу та працює більше як у 100 країнах. Місія ТІ Україна - знизити рівень корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності та доброчесності публічної влади і громадянського суспільства.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок