Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ запустив новий кредит готівкою ВСЕЯСНО без страховки та додаткових комісій
17 лютого 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ продовжує спрощувати кредитні беззаставні продукти для масового сегменту. Банк розробив кредит готівкою «без колючок»: без страховки, разової комісії та довідки про доходи, чи інших платежів, в яких часто складно розібратись. За умовами ВСЕЯСНО нараховується тільки щомісячна комісія 3,99% та річна процентна ставка 0,01%. Щомісячний платіж за таким кредитом – один із найнижчих серед кредитів готівкою в українських банках.

В кредит можна оформити від 1 тисячі до 50 тисяч грн. Термін кредитування 24, 36, 48 місяців. Кредит можна погасити достроково без комісій.

Для оформлення знадобиться паспорт громадянина України та ІПН. Кредит можна оформити без довідки про доходи. Позичальнику має бути від 25 до 70 років, і останні 6 місяців він повинен бути офіційно працевлаштований або знаходитись на пенсії. Застава за таким кредитом не потрібна.

Оформити ВСЕЯСНО можна в будь-якому працюючому відділенні ПУМБ по всій Україні.

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок