Мобільний додаток
перейти перейти
Новини

Ласкаво просимо до Прес-центру ПУМБ! У цьому розділі Ви можете ознайомитись з останніми новинами банку і аналітичними матеріалами про фінансовий ринок.

Представники ЗМІ можуть отримати коментарі керівництва та експертів банку щодо продуктів та послуг ПУМБ, про ситуацію на українському фінансовому ринку, зв'язавшись із співробітниками Прес-служби.

ПУМБ відкрив міні-відділення у центрі Івано-Франківська
13 січня 2017
Отримати на e-mail {title} - банк ПУМБ

ПУМБ відкрив міні-відділення у центрі Івано-Франківська на вул. Труша, 4. Тут банк надає клієнтам увесь стандартний перелік послуг із обслуговування фізичних та юридичних осіб, а також виконує касові операції. У міні-відділенні в Івано-Франківську банк використав сервісну модель обслуговування з фокусом на онлайн-сервіси ПУМБ, яку почав тестувати з кінця 2015 року.

У міні-відділенні ПУМБ на вул. Труша, 4 організована зона самообслуговування – з планшетами з доступом до «ПУМБ online» і платіжними терміналами. Через віддалені сервіси клієнти можуть виконувати всі основні операції самостійно, включно з платежами готівкою.

Менеджери відділення одразу допомагають клієнтам розібратися, як самостійно за допомогою віддалених каналів керувати фінансами – переводити гроші та платити комуналку, замовляти нову картку до рахунку, оформляти депозит, платити по кредиту тощо. В цілому, близько 70% послуг в ПУМБ клієнт може отримувати віддалено, через інтернет-банкінг, в режимі 24/7.

«ПУМБ – один із небагатьох банків в Україні, який відкривав відділення у 2016 році. Тепер завдяки сучасному міні-відділенню у центрі Івано-Франківська, жителі міста отримали ще більш зручний доступ до банківських послуг. В Івано-Франківську ПУМБ працює вже 9 років. 16 тисяч його жителів і 300 юридичних осіб – наші клієнти. Зарплату на картки ПУМБ отримують співробітники ключових підприємств міста та області», - зазначила Наталія Косенко, заступник голови правління ПУМБ.

 

Адреса міні-відділення: 76000, м. Івано-Франківськ, вул. Труша, 4

Режим роботи:

Понеділок-п'ятниця - обслуговування клієнтів з 09.00 до 18.00 (без перерви)

Каса працює з 09.00 до 17.30, перерва з 13.00 до 14.00

Субота та неділя – вихідні

Новини банку

Підписатися на розсилку

Далі
Будь ласка, заповніть це поле

Отримати на e-mail

Введіть Вашу електронну адресу

Будь ласка, погодьтеся на обробку персональних даних Будь ласка, введіть e-mail

Новину відправлено

{title} - банк ПУМБ

Перевірте e-mail Дякуємо за Вашу цікавість!

+
arrow

Зворотний зв'язок